Ce n-au reușit SRI, SIE, Internele sau Armata va reuşi Nicuşor

Stiri si barfe din viata interna si internationala
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

Ce n-au reușit SRI, SIE, Internele sau Armata va reuşi Nicuşor

Mesaj de cimaxcim »

Ce n-au reușit SRI, SIE, Internele sau Armata, Nicuşor Dan speră că va reuşi cu ONG-urile. Nicușor Dan a anunțat că „a avut discuții foarte interesante cu oameni din societatea civilă” despre identificarea dovezilor că o „infrastructură creată de Federația Rusă” l-ar fi susținut pe Călin Georgescu.
ps.asta e dus rau cu capul

Imagine

> a început să spună că până și inteligența artificială ar fi fost implicată.
„Am avut discuții foarte interesante cu oameni din societatea civilă, unde am găsit…
Pentru că este o zonă foarte sofisticată de… care combină metode tehnologice foarte noi, combină inteligența artificială, combină partea de… să-i spunem psihologie socială…
„Fără discuție, fără discuție. România este ținta unui război hibrid al Rusiei de cel puțin 10 ani.

Fără discuție. Călin Georgescu a fost susținut de o infrastructură creată de Federația Rusă.

90% din lucrurile pe care le știu pe alegeri sunt lucruri care pot să fie făcute publice și pe care le vom face publice într-un mod sistematic.”
Nicușor Dan a ales să apeleze la societatea civilă. Astfel, în România Onestă, președintele cere ajutorul ONG-urilor să descopere ce n-au reușit SRI, SIE și alte structuri militarizate, cărora le plătim în continuare salariile să stea și să se uite cum activiștii le fac treaba.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”