Cristina Cioran este însărcinată pentru a doua oară la 47 de ani!

Viata cu problemele sale zilnice / ponturi, sfaturi si vedete.
Scrie răspuns
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

Cristina Cioran este însărcinată pentru a doua oară la 47 de ani!

Mesaj de cimaxcim »

Cristina Cioran va deveni mămică din nou
„Hello! Sunt pregătită pentru un 2025 minunat!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.
Cristina Cioran.jpg

Vedeta a recunoscut, miercuri, 11 decembrie 2024, într-o emisiune TV, că tatăl copilului este tot Alex Dobrescu, cu care are deja o fetiță, în vârstă de 3 ani și jumătate, și cu care a avut o relație furtunoasă. Din cauza scandalurilor dintre cei doi, a fost emis ordin de protecție, motiv pentru care nu pot comunica în prezent.

Cristina Cioran urmează să devină iar mamă. Vedeta a făcut anunțul la TV, recunoscând că este nerăbdătoare să își strângă în brațe al doilea copil. Actrița s-a afișat pe rețelele sociale cu burtica de gravidă și a făcut declarații emoționante despre venirea pe lume a bebelușului.

Când s-a întâmplat să rămân însărcinată, nici nu am știut. Am crezut că intru la menopauză, aveam și oameni în jurul meu care îmi confirmau, până când au început să mă deranjeze niște chestii, pe lângă starea nervoasă, mirosurile, la un moment dat și greața”, a declarat Cristina Cioran.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Lifestyle & Monden”