O „prostie” permisiunea lui Biden de a folosi armele SUA pentru lovituri în interiorul Rusiei

Stiri si barfe din viata interna si internationala
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

O „prostie” permisiunea lui Biden de a folosi armele SUA pentru lovituri în interiorul Rusiei

Mesaj de cimaxcim »

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a atacat mișcarea actualului lider american Joe Biden de a permite lovituri mai profunde cu rachete în interiorul Rusiei ca fiind greșită și stupidă.
Donald Trump.jpg
"Nu cred că ar fi trebuit să permită împușcarea cu rachete la 200 de mile în Rusia. Cred că a fost un lucru rău", a spus el la prima sa conferință de presă de la câștigarea alegerilor. „Asta a făcut multe lucruri rele”.

„Nu cred că ar fi trebuit să fie permis”, a continuat Trump, vorbind la proprietatea sa din Mar-a-Lago din Florida. — Cu siguranță nu cu doar săptămâni înainte să preiau eu controlul.

„Am crezut că este un lucru foarte stupid de făcut”, a continuat el.

Președintele ales a spus că nu i s-a cerut să intervină asupra deciziei. Trump a spus că ar fi acționat diferit și că ar fi putut reconsidera decizia când va prelua mandatul.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat anterior că declarația lui Trump despre pericolul utilizării rachetelor americane ATACMS cu rază lungă de acțiune pentru lovituri mai profunde în interiorul Rusiei este pe deplin conformă cu poziția Moscovei.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat pe 21 noiembrie că SUA și aliații săi din NATO au anunțat că autorizează utilizarea armelor cu rază mai lungă de acțiune. În urma anunțului, rachetele SUA și Marea Britanie au atacat ținte rusești în regiunile Kursk și Bryansk, potrivit președintelui.

Rusia a răspuns trăgând cea mai nouă rachetă balistică cu rază intermediară Oreshnik cu un focos non-nuclear către o fabrică ucraineană a industriei de apărare numită Yuzhmash din orașul Dnepr, a spus Putin. Președintele rus a spus că Occidentul ar putea aduce asupra sa consecințe grele, în cazul în care politicile sale inflamatorii ar determina o escaladare în continuare a conflictului.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”