Romaina in Schengen de la 1 Ianuarie ...

Stiri si barfe din viata interna si internationala
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

Romaina in Schengen de la 1 Ianuarie ...

Mesaj de cimaxcim »

schengen  january.png
Ylva Johansson
Comisar European pentru Afaceri Interne

„Felicitări cetățenilor din Bulgaria și România! Ați așteptat atât de mult! Aparțineți spațiului Schengen. Și ar trebui să beneficiați pe deplin de libertățile oferite de Schengen. Decizia de astăzi din COREPER arată că acest lucru se va întâmpla de la 1 ianuarie 2025.”
schengen  january 2.gif
schengen january 2.gif (274.8 KiB) Vizualizat de 1001 ori
schengen  january 2.gif
schengen january 2.gif (274.8 KiB) Vizualizat de 1001 ori

Ambasador Odor Balint
Reprezentant permanent al Ungariei la Uniunea Europeană

„Decizia pe care tocmai am luat-o în cadrul COREPER este o piatră de hotar importantă, care are o semnificație specială pentru Ungaria.
Pe timpul primei noastre președinții din 2011, am jucat un rol cheie în promovarea aderării la Schengen atât a Bulgariei, cât și a României.
Acum, în timpul celei de-a doua președinții, avem onoarea de a finaliza acest proces.
Ridicarea controalelor asupra persoanelor la frontierele terestre interne și între cele două state membre reprezintă o prioritate pentru președinția Ungariei.
Odată cu decizia de astăzi, am făcut ultimul pas pregătitor pentru a face această aderare completă să devină realitate.
Prin această decizie vom consolida unitatea, libera circulație și reziliența în întreaga Uniune Europeană.

Este o victorie pentru Bulgaria, România și toată Europa!”

https://www.youtube.com/watch?v=nmuMVVqE_HY&t=456s

comentarii youtube
@PetreMoga
acum 1 oră
Romaina in Schengen de la 1 Ianuarie ...englezii trebuie sa tranziteze armata pe teritoriul romaniei...ati inteles ? votez Calin Georgescu
Cu cât este atacat fără fundament un candidat care câștigă primul tur la prezidențiale cu atât il vom vota cât mai mulți cetățeni care nu mai vor ce-a fost înainte..... Călin Georgescu Președinte!
Eu ca să fiu sinceră mă simt în anii ‘90 când Iliescu și ai lui urlau din toți rărunchii contra lui Rațiu și Coposu iar cei ce îi susțineau erau bande de legionari !!
Atunci m-am tot uitat atunci după acești legionari care în anul 1990 puteau avea 70+ dar în piața universității erau doar tineri frumoși !!
Si atunci am studiat diferența dintre haiduc si legionar ! Diferența minora dacă citim Wikipedia și asemănători dacă citim dex. Dar avem filme, legende, îi iubim pe haiduci,pentru ca așa a vrut partidul comunist ! Să-i iubim pe haiduci și să-i urăm pe legionari !
Haiducii nu au avut ca opozanți nici pcr nici fsn, psd.. și nici televiziuni manipulatoare !!
Acum legionarii ar avea 100+ și din păcate în piața universității sunt doar tineri urati !!
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”