România votează. Alegerile prezidențiale 2024

Stiri si barfe din viata interna si internationala
cimaxcim
Administratorul site-ului

România votează. Alegerile prezidențiale 2024

Mesaj de cimaxcim »

Rezultate parțiale alegeri prezidențiale 2024.
Alegeri în România.jpg
Alegeri în România.jpg (9.58 KiB) Vizualizat de 849 ori
Alegeri în România.jpg
Alegeri în România.jpg (9.58 KiB) Vizualizat de 849 ori
Călin Georgescu, câștigătorul primului tur al prezidențialelor
Actorul Florin Zamfirescu, mare susținător al lui Călin Georgescu, spune despre acesta că va câștiga finala pentru Cotroceni cu 70 la sută din voturi și că ”adevărata Revoluție” din România nu a avut loc la 22 decembrie 1989, ci duminică, 24 noiembrie 2024, în primul tur al prezidențialelor.
Este un om deștept, l-am cunoscut. El susține să avem relații bune cu toți vecinii. Vorbește despre tradiție și normalitate, dar, în ochii unora, aceste valori au ajuns să fie considerate defecte. În schimb, devine vizibilă o candidată aflată pe locul doi, care propagă o lipsă de normalitate. Sincer vă spun: astăzi m-aș îmbăta de bucurie, dar nu am voie să beau, și oricum nu am băut nici în trecut. M-aș duce la femei, dar a trecut vremea. De bucurie, aș face ce nu obișnuiesc să fac. Se întreabă românii: de ce nu apare acum Călin Georgescu să vorbească? Stați puțin! O să apară. Să treacă acest „clocot” și va ieși în față. Poporul român nu mai stă în poziția ghiocelului. S-a săturat, urlă! I s-a spus să nu iasă în stradă, că nu are voie, și să vorbească prin vot. A votat! Poftim! Românii au hotărât prin vot”, a spus actorul.
”Sondajele sunt arme de manipulare în masă, ar trebui interzise. Se poate face sondaj cu o zi înainte de alegeri, și nici atunci. E o formă de manipulare, e o crimă. Păi mă lași să aleg eu sau nu? Eu am să îi spun personal lui Călin Georgescu să dispară forma asta. Otrăvesc poporul român cu șmecherii”, a spus Zamfirescu.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

cimaxcim

Re: România votează. Alegerile prezidențiale 2024

Mesaj de cimaxcim »

Călin Georgescu - 22,94%
Elena Lasconi - 19,18%
Marcel Ciolacu - 19,15%
George Simion - 13,86%
Nicolae Ciucă - 8,79%
Iată și situația ÎN DIASPORA după centralizarea voturilor din toate secțiile de votare:

Călin Georgescu - 43,35%
Elena Lasconi - 26,82%
George Simion - 12,07%
Mircea Geoană - 4,88%
Nicolae Ciucă - 4,63%
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

cimaxcim

Re: România votează. Alegerile prezidențiale 2024

Mesaj de cimaxcim »

DIGI24 Realitatea, ProTV RomaniaTV Antenele=Slugai Sistemului edupedu.ro > Platita sa garanteze viitorul PSD PNL PDL USR

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”