Vicepremierul prins cu mită de peste 170.000 €, protejat de oameni care se pretind „reformatori”!
1. Mită mascată prin facturi fictive
Începând din 2009, firma lui Dragoș Anastasiu a plătit peste 170.000 € către o firmă „de consultanță” care aparținea inspectoarei ANAF Angela Burlacu, condamnată în 2023 pentru luare de mită.
Lipsă documente, salarii neînregistrate, contribuții neplătite – totul acoperit de controale „aranjate”.
2. Anastasiu a tăcut 8 ani! Nu a denunțat mita decât când ANAF a fost anchetată în alt dosar
Anastasiu recunoaște că a fost șantajat și amenințat cu pușcăria, dar nu a sesizat nimic:
A continuat să plătească ani la rând, devenind parte activă a corupției.„Am fost foarte stresat, mi s-a spus că mi se va distruge afacerea.”
3. Nicușor Dan și Ilie Bolojan – știau și au tăcut!
- Nicușor Dan, întrebat de presă: „E o problemă mare... atât.”
- A recunoscut că nu a discutat cu Ilie Bolojan, deși scandalul a explodat public.
- Ilie Bolojan a tăcut 3 zile, apoi a venit cu „răspunsuri analizate”.
4. Poporul trădat: Voturile românilor, anulate!„Dacă presa nu dezvăluia nimic, Anastasiu rămânea vicepremier. Asta spune tot.”
Acest guvern a fost instalat cu votul cetățenilor, dar acționează în slujba mafiei și a intereselor obscure.
ROMÂNIA NU E CONDUSĂ DE UN GUVERN, CI DE O MAFIE CU PAȘAPORT DEMOCRATIC!
Guvernul ăsta a ANULAT și VÂNDUT voturile POPORULUI.
POPORUL SUFERĂ. MAFIA E LA PUTERE.
5. Faptele, nu vorbele!
- Anastasiu și-a dat demisia doar după presiune publică masivă
- Nicușor și Bolojan l-au ținut în funcție, deși știau
- Nimeni nu a sesizat DNA sau parchetul
- Nimeni nu și-a cerut scuze față de cetățeni
6. Vindeți istoria, păstrați corupția?
În plin scandal, statul român a vândut și Coiful de la Coțofenești – un simbol de patrimoniu – pentru doar 5,7 milioane €. O națiune care își vinde istoria și își protejează șpăgarii e în derivă morală.
- Dragoș Anastasiu – dovedit mituitor, dar propus vicepremier
- Angela Burlacu – inspector ANAF, condamnată pentru luare de mită
- Nicușor Dan și Ilie Bolojan – știau și au tăcut
- Guvernul actual – complice, tăcut, rușinos