AUR a decis susţinerea lui Călin Georgescu la alegerile prezidenţiale

Stiri si barfe din viata interna si internationala
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

AUR a decis susţinerea lui Călin Georgescu la alegerile prezidenţiale

Mesaj de cimaxcim »

Conducerea AUR a anunțat că-l susține pe Călin Georgescu.webp
”În privinţa alegerilor prezidenţiale, AUR a votat în unanimitate pentru reintrarea în cadrul constituţional prin reluarea turului 2 al alegerilor prezidenţiale. Totodată, în perspectiva organizării unei alte runde de alegeri prezidenţiale, membrii AUR reuniţi în şedinţa CNC au reiterat poziţia partidului de a susţine voinţa exprimată de români la alegerile din 24 noiembrie, şi anume de susţinere a domnului Călin Georgescu”, a transmis formaţiunea, într-un comunicat oficial.
AUR se distanțează de Becali

”Precizăm că voci individuale care ies în spaţiul public nu reprezintă poziţia AUR, aceste persoane exprimându-se doar în nume personal”, se mai spune în comunicat, referirea vizându-l pe parlamentarul George Becali care a spus că s-a pripit în privința lui Georgescu după primul tur al alegerilor prezidențiale anulate de anul trecut.
„M-am pripit atunci, am zis lucruri mari despre el, dar după ce a spus mai multe am rămas mască. Tot ce vorbește... am zis să îmi văd de treabă, și așa am greșit. Nu pot să mă bag împotriva lui, are și el dreptate, dar și CCR are dreptate", a spus Becali.

Comisie de specialitate pentru românii din Diaspora

Într-o postare separată, liderul AUR George Simion a precizat că nu doreşte să fie pus în sondaje, pentru că nu va candida din nou la alegerile prezidenţiale. Calificând acest scenariu drept "manipulare", Simion a precizat că ar fi "mai bun de premier decât de preşedinte, dar doar ROMÂNII pot decide asta”.
În cadrul ședinței CNC AUR a fost realizată o analiză a celor patru runde de alegeri care au avut loc pe parcursul anului 2024, acordându-se la final un vot de încredere președintelui AUR, George Simion, și echipei de conducere a partidului.
De asemenea, în ședința Consiliul Național de Conducere al AUR s-a decis și înființarea Comisiei de specialitate pentru românii din Diaspora, fiind aprobat cu acest prilej și calendarul evenimentelor care vor fi organizate în Diaspora:

- 16 Februarie – Munchen, Germania
- 20 aprilie – Viena, Austria
- 25 mai- Madrid, Spania
- 22 iunie – Londra, Marea Britanie
- 13 iulie – Dublin, Irlanda
- 29 septembrie – Roma, Italia
- 2 noiembrie- Paris, Franța
- 23 Noiembrie- Faro, Portugalia
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”